Lansarea filmului "This is it" va avea loc pe 28 octombrie
Pagina 1 din 1
Lansarea filmului "This is it" va avea loc pe 28 octombrie
Sony Pictures a anuntat schimbarea datei de lansare a filmului "This is it" pentru data de 28 octombrie. Se pare ca nu se doreste ca data de lansare sa fie atat de apropiata de weekend-ul in care va cadea si sarbatoarea Halloween, care s-a dovedit in timp cam nefast pentru incasarile cinematografice.
De asemenea, filmul va rula pentru o perioada limitata de doar doua saptamani, urmarindu-se astfel atragerea cat mai multor spectatori in salile de cinematograf si incasari record.
Kenny Ortega, regizorul filmului si cel care a colaborat cu Michael la multe proiecte in trecut, inclusiv la realizarea spectacolului pentru revenirea care ar fi trebuit sa aiba loc in iulie, a declarat: "Lucrand la proiect am realizat ca am capturat ceva extraordinar, unic si foarte special...".
Vanzarea biletelor va incepe inca de pe 27 septembrie.
celebrity cafe / mjr
De asemenea, filmul va rula pentru o perioada limitata de doar doua saptamani, urmarindu-se astfel atragerea cat mai multor spectatori in salile de cinematograf si incasari record.
Kenny Ortega, regizorul filmului si cel care a colaborat cu Michael la multe proiecte in trecut, inclusiv la realizarea spectacolului pentru revenirea care ar fi trebuit sa aiba loc in iulie, a declarat: "Lucrand la proiect am realizat ca am capturat ceva extraordinar, unic si foarte special...".
Vanzarea biletelor va incepe inca de pe 27 septembrie.
celebrity cafe / mjr
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum