LONG LIVE THE MUSIC
Bun venit pe Long Live The Music! Speram sa te distrezi!

Inregistreaza-te acum pentru avea acces la sectiunea Download. (download free movies)

Muzica ajunge din difuzoare pana-n sange![/center]

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

LONG LIVE THE MUSIC
Bun venit pe Long Live The Music! Speram sa te distrezi!

Inregistreaza-te acum pentru avea acces la sectiunea Download. (download free movies)

Muzica ajunge din difuzoare pana-n sange![/center]
LONG LIVE THE MUSIC
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Care este visul tau?

3 participanți

In jos

Care este visul tau? Empty Care este visul tau?

Mesaj Scris de Alex4MJ Sam Aug 22, 2009 12:05 am

Fiecare om are un vis pentru care traieste,ceva care il face mai puternic. chiar daca renunta la el, de fiecare data cand il regaseste, pasiunea lui devine tot mai puternica.........tot mai arzatoare.Fie el si imposibil de realizat iti da speranta, incredere in ziua de miine si...... in tine!
Visul meu este sa vizitez toata lumea, sa trec prin toate tarile de pe pamant, sa vad multe lucruri, sa-mi fac foarte multi prieteni pe parcursul uriasei mele calatorii, unii dintre ei poate sa calatoreasca alaturi de mine si sa trecem prin multe lucruri impreuna. Ce mai? I want a big adventure! Cred ca imi ajunge o viata de om. Smile Smile

Al vostru care este?
Alex4MJ
Alex4MJ
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 10/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Fisa de membru
Reputatie:
Care este visul tau? Left_bar_yellow100/100Care este visul tau? Empty_bar_bleue  (100/100)
Dispozitie: Happy
Stil: House

https://longlivethemusic.all-up.com

Sus In jos

Care este visul tau? Empty Re: Care este visul tau?

Mesaj Scris de lastella Mar Aug 25, 2009 6:12 pm

Traiesc visul tau... Al meu este exact opusul... A fi acasa cu familia, a avea pe umarul cui plange atunci cand simt nevoia, a avea cu cine rade si a impartasi acele scurte momente de fericire care vin repede si pleaca mai repede decat au venit...
lastella
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 24/08/2009
Localizare : BUCURESTI

Fisa de membru
Reputatie:
Care este visul tau? Left_bar_yellow2/100Care este visul tau? Empty_bar_bleue  (2/100)
Dispozitie: In Love
Stil: Folk

Sus In jos

Mesaj Scris de Ina Mar Aug 25, 2009 6:50 pm

Visul meu e sa fiu alaturi de persoana pe care o iubesc cel mai mult, indiferent unde ar fi asta si indiferent de circumstante. S-ar zice ca nu e un vis greu de realizat, dar nu poti stii niciodata cine este acea persoana perfecta pentru tine. Very Happy
Ina
Ina
Member
Member

Numarul mesajelor : 25
Data de inscriere : 11/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Pitesti

Fisa de membru
Reputatie:
Care este visul tau? Left_bar_yellow2/100Care este visul tau? Empty_bar_bleue  (2/100)
Dispozitie:
Stil: Diverse

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum