Care este visul tau?
3 participanți
LONG LIVE THE MUSIC :: :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Care este visul tau?
Fiecare om are un vis pentru care traieste,ceva care il face mai puternic. chiar daca renunta la el, de fiecare data cand il regaseste, pasiunea lui devine tot mai puternica.........tot mai arzatoare.Fie el si imposibil de realizat iti da speranta, incredere in ziua de miine si...... in tine!
Visul meu este sa vizitez toata lumea, sa trec prin toate tarile de pe pamant, sa vad multe lucruri, sa-mi fac foarte multi prieteni pe parcursul uriasei mele calatorii, unii dintre ei poate sa calatoreasca alaturi de mine si sa trecem prin multe lucruri impreuna. Ce mai? I want a big adventure! Cred ca imi ajunge o viata de om.
Al vostru care este?
Visul meu este sa vizitez toata lumea, sa trec prin toate tarile de pe pamant, sa vad multe lucruri, sa-mi fac foarte multi prieteni pe parcursul uriasei mele calatorii, unii dintre ei poate sa calatoreasca alaturi de mine si sa trecem prin multe lucruri impreuna. Ce mai? I want a big adventure! Cred ca imi ajunge o viata de om.
Al vostru care este?
Re: Care este visul tau?
Traiesc visul tau... Al meu este exact opusul... A fi acasa cu familia, a avea pe umarul cui plange atunci cand simt nevoia, a avea cu cine rade si a impartasi acele scurte momente de fericire care vin repede si pleaca mai repede decat au venit...
lastella- Moderator
- Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 24/08/2009
Localizare : BUCURESTI
Fisa de membru
Reputatie:
(2/100)
Dispozitie: In Love
Stil: Folk
Re: Care este visul tau?
Visul meu e sa fiu alaturi de persoana pe care o iubesc cel mai mult, indiferent unde ar fi asta si indiferent de circumstante. S-ar zice ca nu e un vis greu de realizat, dar nu poti stii niciodata cine este acea persoana perfecta pentru tine.
Ina- Member
- Numarul mesajelor : 25
Data de inscriere : 11/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Pitesti
Fisa de membru
Reputatie:
(2/100)
Dispozitie:
Stil: Diverse
Subiecte similare
» Care vi se pare cea mai grea/usoara ora la scoala!
» care sunt personajele voastre preferate din anime-uri si de ce?
» care sunt personajele voastre preferate din anime-uri si de ce?
LONG LIVE THE MUSIC :: :: Cafenea
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum