LONG LIVE THE MUSIC
Bun venit pe Long Live The Music! Speram sa te distrezi!

Inregistreaza-te acum pentru avea acces la sectiunea Download. (download free movies)

Muzica ajunge din difuzoare pana-n sange![/center]

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

LONG LIVE THE MUSIC
Bun venit pe Long Live The Music! Speram sa te distrezi!

Inregistreaza-te acum pentru avea acces la sectiunea Download. (download free movies)

Muzica ajunge din difuzoare pana-n sange![/center]
LONG LIVE THE MUSIC
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pirateria muzicala pe internet!

2 participanți

In jos

Pirateria muzicala pe internet! Empty Pirateria muzicala pe internet!

Mesaj Scris de Alex4MJ Lun Aug 17, 2009 2:41 pm

Cind downloadezi de pe DC++ un MP3, tu furi! Furtul intelectual este la fel de grav ca furtul de bijuterii de la gatul doamnelor. Incalci legile “grav” daca dai jos o melodie de pe net, ilegal, “la fel de grav” ca atunci cind furi oglinda de la Mercedesul vecinului. Din punct de vedere legal este la fel de grav, dar daca ma intrebi pe mine, e si mai grav. Pentru ca bijuteriile o fac pe doamna sa arate mai bine, sa se simta mai frumoasa, dar cind downloadezi ilegal nu faci altceva decit sa furi munca a sute (poate mii) de oameni. Sa le iei piinea de la gura… vorbesc serios! Nu te-ai gindit la asta pina acum, nu-i asa?

Dar de ce o faci? Furi pentru ca e mai usor sa descarci de pe net decat sa te duci la magazin. Aici ai dreptate… Am cautat ca nebunul noul album Moby la toate magazinele si benzinariile. Stiam de pe net ca a aparut, dar nu l-am gasit. Asa ca mi-a venit sa-l iau de pe net. Dar m-am oprit… ce tie nu-ti place altuia nu face. Dar hai ca am intrat in U.E. si avem acces la PayPal, la eBay, carduri acceptate peste tot. Deci poti descarca legal de pe net! Te rog, intereseaza-te!

Dar de ce furi? Furi pentru ca e mai ieftin, ca e gratuit. De ce sa dai bani cand poti sa iei pur si simplu? Ai dreptate iar… Hm, cum sa te conving? Daca painea, branza si laptele s-ar da gratuit cu siguranta nu ai mai cumpara piine, branza si lapte. Dar stai! Nu sunt gratuite, ele costa bani… Oare te risti?

Stiu ce o sa zici: vedetele astea oricum au bani, au faima, apar la TV, nu-i doare pe ei de 20 de RON! Aici gresesti. Vedetele au bani pentru ca au facut din munca lor o meserie de succes. Dar nu au atatia bani pe cat crezi tu! Si vrei sa stii una si mai buna: nu pe ei ii furi! Doar un mic procent din vanzarile la piesa “I Don’t Want To Miss a Thing” a trupei Aerosmith ajung la trupa. Fooooarte mic… Si atunci?

Cui faci rau? Iti zic eu: compozitorului care a realizat melodia respectiva, pe care nu-l stii, nu apare la TV, nu are haine scumpe si probabil e prima lui piesa.

Tipului care a muncit sa faca coperta albumului. E un pusti de 19 ani care lucreaza la o agentie de publicitate.

Baiatului pasionat de muzica ce s-a angajat la Diverta ca sa vanda muzica. El e student si face niste bani in plus cu slujba asta. El si alte milioane de oameni vor fi dati afara pentru ca descarcarea ilegala este in floare…

Stii ce ramane dupa ce tu si toti prietenii tai, care ascultati rock alternativ si dubstep, ati luat tot de pe net? Raman acele trupe de care te-ai saturat. Raman Trident si Guta, special pentru tine! Ca o ironie ciudata care se intoarce impotriva ta…
Nu te-ai gandit la asta, nu-i asa? Poate te gandesti de azi.

Articol de Florin Grozea.
Alex4MJ
Alex4MJ
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 10/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Fisa de membru
Reputatie:
Pirateria muzicala pe internet! Left_bar_yellow100/100Pirateria muzicala pe internet! Empty_bar_bleue  (100/100)
Dispozitie: Happy
Stil: House

https://longlivethemusic.all-up.com

Sus In jos

Pirateria muzicala pe internet! Empty Re: Pirateria muzicala pe internet!

Mesaj Scris de Neonai Mier Aug 19, 2009 1:34 pm

"Nu-ncurajati subcultura, sprijiniti calitatea
Si poate, in curand, ne conturam mentalitatea"
Neonai
Neonai
Member
Member

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 34
Localizare : Costesti,Arges

Fisa de membru
Reputatie:
Pirateria muzicala pe internet! Left_bar_yellow2/100Pirateria muzicala pe internet! Empty_bar_bleue  (2/100)
Dispozitie:
Stil: Hip-Hop

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum