LONG LIVE THE MUSIC
Bun venit pe Long Live The Music! Speram sa te distrezi!

Inregistreaza-te acum pentru avea acces la sectiunea Download. (download free movies)

Muzica ajunge din difuzoare pana-n sange![/center]

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

LONG LIVE THE MUSIC
Bun venit pe Long Live The Music! Speram sa te distrezi!

Inregistreaza-te acum pentru avea acces la sectiunea Download. (download free movies)

Muzica ajunge din difuzoare pana-n sange![/center]
LONG LIVE THE MUSIC
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Name the things you like and dislike!

3 participanți

In jos

Name the things you like and dislike! Empty Name the things you like and dislike!

Mesaj Scris de Alex4MJ Sam Aug 22, 2009 12:37 am

Cum spune si numele topicului, spuneti lucrurile care va plac si cele pe care le urati. Very Happy

So here are my things Wink

Lucruri care imi plac:

-sa cant, sa dansez, sa ma plimb prin parc, sa ma plimb cu bicicleta, sa stau pe net, sa vb cu prietenii mei, sa vb la tel, sa stau singur pe o banca seara si sa ma uit la stele, sa iubesc:), sa ma distrez cu prietenii, sa spun glume, sa ma port "nebuneste", sa calatoresc, concertele in aer liber, discotecile, artificile, sa ma dau in toate masinutele si toate caruselele din parcul de distractii, banii Very Happy , viata, familia, fetele frumoase, florile in special trandafirii, diriga mea Very Happy , persoanele amuzante, romantismul, craciunul, cadourile, surprizele (placute), sa lenevesc, sa vorbesc mult, sa beau, sa mananc, masinile, fotbalul, tenisul, hambalul, televizorul, sa ma bat cu sora mea:D, sa ma cert cu varul meu cheers , s fiu in centrul atentiei, sa construiesc ceva indiferent ce ( dupa aia ma simt foarte bine cand vad ca a iesit bine acel "ceva"), sal sec pe dorin Twisted Evil , sa vb cu evy (o companie foarte placuta:p:), so sarut pe ina Embarassed, etc etc etc...

Lucruri care nu-mi plac:

-scoala:D, colegii, profesorii, sa merg cu autobuzul ( mai ales vara:D), sa dau locul de pe scaun babelor haha, ospatarii neseriosi, sa astept, cand nu au sa-mi dea rest la magazin, taximetristii, manelele, tiganii, romanii tiganizati, idiotii, prostii, imbecilii Very Happy:D:D, fetele cu fite (le-as bate numai in gura:D), hotii, frigul, locuitul la tara, insectele, "sindromul" emo lol! , taranii, homosexualii, oamenii nesimtiti, xenofobii, sobolanii, otv-ul, dan diaconescu, dinamo, rapid, borcea, iliescu, nastase, animalele jegoase:D, chestiile inspaimantatoare, singuratatea, moartea, intunericul (de fapt frica de necunoscut), ciorbele acre:D, oamenii care se lauda. si cam atat... ar mai fi multe dar mie lene sa le scriu, avand in vedere cat e ceasul acum lol! lol!

va las si pe voi sa insirat "cateva" cuvinte. Peace!! XD

Ultima editare efectuata de catre Alex4MJ in Sam Aug 29, 2009 6:24 pm, editata de 1 ori
Alex4MJ
Alex4MJ
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 10/08/2009
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

Fisa de membru
Reputatie:
Name the things you like and dislike! Left_bar_yellow100/100Name the things you like and dislike! Empty_bar_bleue  (100/100)
Dispozitie: Happy
Stil: House

https://longlivethemusic.all-up.com

Sus In jos

Name the things you like and dislike! Empty Re: Name the things you like and dislike!

Mesaj Scris de Neonai Dum Aug 23, 2009 3:45 pm

Pff ce-mi place si ce nu? Ei bn incep si io cu lista mai scurta asa k
Lucruri care imi plac:
1)Sexul frumos.
2)Dulciurile.
3)Animalele.
4)Partyurile intre prieteni.
5)Tot ce tine de P.C.
6)Tot ce tine de mitologie si ocultism Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
7)Sporturile gen karate parkour Skateboarding, skateing, B.M.X. etc.
8)Muzica.

Lucruri pe care le urasc:
1)Prostia din jur.
2)Manelele.
3)Homosexualitatea.
4)Batausii.
5)Copii de bani gata.
6)Persoanele cu gura mare.
7)Rasismul.
8)Infidelitatea.
9)"Smecherii"
10)Laudarosii.
11)Mofturosii.
12)Prejudecatile.
13)Persoanele materialiste.
14)Dependenta de bani.
15)Sinuciderea.
16)Etc.
17)Persoanele care isi plang de mila.
Ce dracu,aproape toti oamenii!
Neonai
Neonai
Member
Member

Numarul mesajelor : 18
Data de inscriere : 18/08/2009
Varsta : 34
Localizare : Costesti,Arges

Fisa de membru
Reputatie:
Name the things you like and dislike! Left_bar_yellow2/100Name the things you like and dislike! Empty_bar_bleue  (2/100)
Dispozitie:
Stil: Hip-Hop

Sus In jos

Name the things you like and dislike! Empty Re: Name the things you like and dislike!

Mesaj Scris de *ralu*23* Mar Sept 15, 2009 5:17 pm

Lucruri care imi plac:
-viata
-sa-mi iubesc parinti(si familia)
-sa desenez(pasiunea mea)
-sa ascult muzica
-sa vorbesc si sa stau cu prietenii mei(aka dia si eva,si alti)
-animeurile
-sa rad
-sa stau la calculator
-sa ma bat cu verii mei
-sa dorm(in vacante)
Lucruti care nu-mi plac:
-manelele
-prostii
-smecherii care se cred mereu tari Name the things you like and dislike! Icon_mad
-gandacii Name the things you like and dislike! Affraid
-cainii care latra la mine(experienta neplacuta cu un caine mare,poveste lunga nam chef so zic) Name the things you like and dislike! Icon_cry
-copii mici rasfatati
-cadavre(sau sa aud de ele)
si cam atatea imi aduc aminte acuma
*ralu*23*
*ralu*23*
Member
Member

Numarul mesajelor : 123
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 30
Localizare : hunedoara

Fisa de membru
Reputatie:
Name the things you like and dislike! Left_bar_yellow12/100Name the things you like and dislike! Empty_bar_bleue  (12/100)
Dispozitie:
Stil: Pop-Rock

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum